BISTRO CATHERA #47: DJ LOPTICA & DJ JAZZYSAD

Written by on February 27, 2023

Dobro veče džezeri. Naš Bistro Cathera DJ dvojac bio je na kraćoj pauzi i evo ih ponovo sa nama. Imam neka posla, večeras u 7, žurim da te pitam, da slušaš sa nama Jazzyad, Bistro Cathera, gastro jazz emisiju, a večeras nastupaju DJ loptica (Dejan Šobot) i DJ Jazzysad (Milan Saitović).

Kako smo u gastro jazz ambijentu, Šobot nam je tradicionalno pripremio recept, a tu su za večeras Kobaja, kolbas, kobasecam …

Kobaja, kolbas, kobasecam …

Kao što vidite na fotografiji, hrana može da se sprema uslovno brzo. Sloboda je uslovna, pa je i brza hrana uslovno brza jer nije svaki sendvič brz.

Dakle, pakovanje kobaja (400 g), pola tuceta oljuštenog krompira narezanog na čips al’ ne do kraja (da bi se brže ispeko), jedna veća glavica crvenog (iako je ljubičast) luka na osmine, so, biber, luk bijeli (kad ima svež kad ne granule)  i ruzmarin sušeni (sve na krtolu). Papir za pečenje u tepsiju, sve poređati po želji, i u zagrejanoj rerni (pećnici) peći dok ne zamiriše na gotovo.

Senf poskupeo, majonez isto, a o siru da i ne pričam. Ko da ga iz Ukrajine uvoze, ili, ne daj bože iz Tuve. Ako ima neka salata, super. Ako nema, vreme je da srušimo ovaj globalistički sistem!

Prijatno!

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background