BRUŠKIN U AKCIJI: NOVI PODCASTI NA NAŠEM RADIJU

Written by on November 16, 2021

U okviru projekta “Bruškin u Akciji” započinje produkcija podcasta za mlade. Podcaste realizuju mladi nakon niza treninga i radionica održanih u sklopu projektnih aktivnosti. Prve podcaste “Bruškin u Akciji” podcasta su nastale u produkciji podgrupa “Štrige” i “Kontrakcija Uma”.

“Štrige” su grupa mladih Tivta koje čine Jelena Ašanin, Sofija Jakimov i Nemanja Bošković. Njihov podcast će na novinarsko istraživački način da se bavi temama vezanim za mlade, a prva epizoda njihovo upravo sagledava mlade Tivta, kako oni vide sebe, svoje mogućnosti, probleme i izazove u razvoju. Za podcast govore mladi Tivta (Darko, Tina, Tyoma i Veljko), kao i porfesionalci koji rade sa mladima: Patricija Pobrić, (menadžerka Optštine Tivat), Selma Škanata (profesorica ekonomije u srednjoj školi “Mladost” Tivat) i Branka Kašćelan (profesorica psihologije i sociologije u srednjoj školi “Mladost” Tivat). Uživaćete i u dobrim muzičkim numerama. Svakako, pažljivo saslušajte glas mladih i ono što oni imaju da kažu!

“Bruškin u Akciji” slušaćemo utorkom u 19h u uživo programu, a nakon toga biće dostupno na podcast platformama !!!

Projekat podržava “Institut za Medije Crne Gore” u okviru grant šeme projekta “SNAŽNI – Mediji bez mržnje i dezinformacija”, koji se realizuje uz finasijsku podršku Evropske unije i kofinansiranje Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore, u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Turskoj.

Ovaj podcast je proizveden uz finansijsku podršku Evropske unije. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost i ne odražava nužno stavove Evropske unije.


Current track

Title

Artist

Background