Dirižabl br. 223 • The Power Is Out •

Written by on May 30, 2024

Neposredno pre snimanja Dirižabla, nestala je struja pa je sudbina današnje epizode, na kratko, bila neizvesna! Srećom, novi Dirižabl je sada tamo gde mu je i mesto – na Mixcloudu i spreman za emitovanje na radio stanicama KLFM, Radio Bruškin i RadioAparat! A vi, za svaki slučaj, dobro napunite telefone i ostale uređaje, krenite u šetnju i što pre prionite na slušanje epizode koja buja od noviteta! Dok se vrtoglavo brzo bližimo kraju ove Dirižabl sezone, nadoknađujemo gradivo propušteno u prethodne dve nedelje i uživamo u novim singlovima i albumima koji nas zapljuskuju sa svih strana! Pa da što pre počnemo!

Sa domaćeg terena pridružuje nam se novi Sitzpinker i dva benda sa Zeleni kačket etikete – NeoNeboder i Čuvari Stvari! Posle par godina pauze (svako iz svojih razloga) ponovo su u punoj snazi WHY? Bat For Lashes, Cage The Elephant i Hermanos Gutiérrez čiji će albumi, u celosti, do kraja leta biti u vašim muzičkim bibliotekama. Ništa manje komplimenata i dobrih reči i za Still Corners, BADBADNOTGOOD, St. Vincent, Orville Peck & Noah Cyrus i En Attendant Ana čije ćete singlove (i albume) pronaći klikom na link ispod ovog teksta!

+ 💛 ako želiš da postaneš Dirižabl 𝙎𝙐𝘽𝙎𝘾𝙍𝙄𝘽𝙀𝙍 i da podržiš podkast mesečnom ili jednokratnom pretplatom trk na Mixcloud za više informacija!

cover: Els encantats (2023)

“Dirižabl” leti našim etrom četvrtkom u 19h, vodi, uređuje i metodom “uradi sam” pilotira Ana Dajić!


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background