BRUŠKIN U AKCIJI: Štrige u sagledavanju mladih Tivta

Bruškin u Akciji November 16, 2021

“Štrige” su grupa mladih Tivta koje čine Jelena Ašanin, Sofija Jakimov i Nemanja Bošković. Njihov podcast će na novinarsko istraživački način da se bavi temama vezanim za mlade, a prva epizoda njihovo upravo sagledava mlade Tivta, kako oni vide sebe, svoje mogućnosti, probleme i izazove u razvoju. Za podcast govore mladi Tivta (Darko, Tina, Tyoma i Veljko), kao i porfesionalci koji rade sa mladima: Patricija Pobrić, (menadžerka Optštine Tivat), Selma Škanata (profesorica ekonomije u srednjoj školi “Mladost” Tivat) i Branka Kašćelan (profesorica psihologije i sociologije u srednjoj školi “Mladost” Tivat). Uživaćete i u dobrim muzičkim numerama. Svakako, pažljivo saslušajte glas mladih i ono što oni imaju da kažu!

 

Projekat “Bruškin u Akciji” podržava “Institut za Medije Crne Gore” u okviru grant šeme projekta “SNAŽNI – Mediji bez mržnje i dezinformacija”, koji se realizuje uz finasijsku podršku Evropske unije i kofinansiranje Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore, u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Turskoj.

Ovaj podcast je proizveden uz finansijsku podršku Evropske unije. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost i ne odražava nužno stavove Evropske unije.

BRUŠKIN U AKCIJI

bruškin u akciji

More info
Current track

Title

Artist

Background