DIRIŽABL BR. 177 • EAU D’BEDROOM DANCING •

DIRIŽABL June 3, 2022

Leto je na pomolu, a i neki novi albumi čije naznake u vidu svežih singlova slušamo u novom Dirižablu koji vas uvek vozi ka nekim lepšim (muzičkim) predelima. Uz Mick JaggerMagazine (Band) i Morrissey Official (srećan rođendan sa zakašnjenjem) dočekuje vas VIS Limunada i njihova nova, plesna i žustra pesma “Bolje je što nismo više zajedno”! Tu su i “Putnici” novitet ariljske pop psihodelije Baobab, te Shilpa RayThe Clash, Le Tigre, Rowland S. HowardDepeche ModeMichael Kiwanuka i Magnetic Fields.

Već narednog meseca, u gradu nas čeka spektakl od koncerta The Black Lips + bend proto tip koji sa singlom “Duša u šaci” nastavlja da kida dok se lagano kreće ka objavljivanju svog debitantskog albuma!

Hvala Plezir magazinu❤na divnom intervjuu u kom smo se dotakli muzike van i unutar Dirižabl okvira, putovanjima, ne samo lakih i teških nota, i mnogo čemu još. Link: https://plezirmagazin.net/plezir-ritual-ana-dajic/ A dok hodaš, ležiš, radiš, odmaraš – radio potraži na ekranu, međ’ internet oblacima.

Cover: Into the wild (2007)

Vodi i uređuje: Ana Dajić

DIRIŽABL

dirižabl

More infoCurrent track

Title

Artist

Background