PODCAST // Dirižabl br. 200 • Radiate Like This •

DIRIŽABL June 1, 2023

Dvesta mu Dirižabala!🧡Mali korak za čovečanstvo, veliki za ovaj podkast, posebno jer su u toj brojci sabrane sve životne lake i teške note, dosadašnja istrajnost, vaša podrška i čista ljubav prema muzici! Osim ozbiljne muzičke kilometraže, ova lađa je tokom prethodnih godina prešla šarenolik i trnovit put na kom je svašta nešto naučila, a što je još dragocenije, “prevezla” je i upoznala puno ljudi koji muziku svim srcem vole i slušaju! Dirižabl oduvek tvrdi da ima najbolju publiku i baš zato jubilarna epizoda sačinjena je baš od glasova slušalaca koji su sa nama, ovom prilikom, podelili neke lične anegdote i utiske o Dirižablu i omiljenim epizodama, a usput birali i pesme koje su, tokom godina, ovde otkrili! Mnogi od tih glasova dolaze iz redova Dirižabl prijatelja, ali većinski prijatelja koji su stečeni baš zahvaljujući ovom podkastu, i to ovu epizodu čini posebno toplom, dirljivom i iskrenom!

❤Hvala svima koji ovu lađu od početka ili od skoro podržavaju i prate, a Dirižabl će nastaviti da, dokle god za to ima goriva, do vas doprema pesme i albume koji će vam čvrsto podupirati aktuelne emocije i koje će sasvim obične trenutke pretvarati u svečane i posebne!

❤❤❤hvala Ana Vučković DenčićTamara Nikolić, Jovana Simić, Vera Maticki, Aleksandra Paunic, Jelena Ćuković, Jasna Zarkovic, Ana Simic, Tomislav ŽeguraMaša Peruničić, Milana Vojnović (Ženergija), Jovana Nikolic i Pavle Živković (Mansarda), Kristina Milosavljević (Zeleni kаčket), Sanja Gligorić, Marko Blazic (Piratski Satelit)

cover: Modern Family

vodi i uređuje: Ana Dajić

Pjesme koje slušamo:

 1. The Grass Roots – Let’s Live For Today
 2. Red Lorry Yellow Lorry – Heaven
 3. Tribalistas – Já Sei Namorar
 4. Jane’s Addiction – Been Caught Stealing
 5. Amadou & Miriam – Sabali
 6. Grupa 220 – Osmijeh
 7. Aja Sofija – Vojnik
 8. David Bowie – Heroes
 9. Phosphorescent – Song For Zula
 10. Bing Crosby – Young At Heart
 11. Trio Dag – I na kraju zvuk
 12. Kate Bush – How To Be Invisible
 13. Whitney – Valleys My Love
 14. War On Drugs – Lost In The Dream
 15. The Go-Betweens – Quiet Heart
 16. The West Coast Pop Art Experimental Band – Shifting Sands
 17. Spirizualized – So Long You Pretty Thing

 

DIRIŽABL

dirižabl

More infoCurrent track

Title

Artist

Background