Pop Depresija Specijal: Dogma Brewery – Zuma Mountain IPA

Pop Depression December 22, 2022

Jedan po svemu specijalni događaj održan je u Dogma Tap Room-u (Beograd za neupućene) u ponedeljak 12. decembra od. Domaćini večeri bili su Ivan i Bojša/Prešlicavanje, DJ tim Ghetto University i Benjd, a promovisana je nova Dogma Brewery kreacija – Zuma Mountain IPA . Deo novca od prodaje piva koji je namenjen PD ide u humanitarne svrhe i to udruženjima za zaštitu životinja.
PS: Ako neko pita zašto Zuma ima svoje pivo, neka pogleda sliku dole…

Ponedeljak je novi petak, a uz pivo i muziku svaki dan je praznik! Ivan Lončarević i Nebojša Krivokuća, autori podkasta Pop Depresija i Prešlicavanje, vaši su domaćini u formalnom delu večeri, koje je zamišljeno kao 60 minuta subjektivnog premotavanja ove godine. Pored toga premijerno je emitovano nekoliko pesama iz kataloga PD/Kišobran kolektiva, koje će biti objavljene tokom sledeće godine. Centralni deo ovog druženja je promocija piva Zuma Mountain IPA! DJ podrška je Ghetto University ekipa, a nekoliko pesama odsviraće i enigmatični kantautor Benjd.

ZUMA / Mountain IPA / Specijalno svetlo pivo / 6,5% vol.
Dogma Brewery collab brew w / Pop Depresija

Ovo pivo rezultat je dugogodišnjeg prijateljstva Ivana Lončarevića iz Pop Depresije i Dogme, a posvećeno je Zumi. Sa sladovima nismo komplikovali, Pilsner, slabo karamelni slad i pahuljice, zbog mekoće i tela. Hmeljevi su druga priča, išli smo sa Stratom, Zappom, Southern Passion i Galaxyjem. Kako hmeljevi dosta variraju jedan od drugih, tako će se aromatski u pivu naći citrusa, slatkog voća, bobičastog voća, tropikale i mint arome. Za početak, u prodaji je samo točeno pivo, a tokom nedelje stižu nam i limenke!

POP Depression

pop depression

More infoCurrent track

Title

Artist

Background