RADIOAKTIVNA REDAKCIJA: KONFLIKTI

radioaktivna redakcija April 3, 2022

“Radioaktivna Redakcija” u novoj epizodi otvoreno priča o kofliktima, kako izaći na kraj sa njima, kao i o asertivnoj komunikaciji.

Sigurni smo da su vam se u životu dešavali konflikti, u školi, u društvu, u sportskom klubu, bilo gdje, i da ste se pitali kako da ih rješite. Možda ste neke riješili, a neke niste, a mi smo se potrudili da saznamo kako izađi na kraj, sa ovakvim, vrlo često neugodnim situacijama. Ekipa Radioaktivne Redakcije odgovore je potražila na internetu, ali i direktno od stručnih osoba, profesora Gimnazije Kotor, tako da možete poslušati što o konfliktima misle i kako vas savjetuju profesorica psihologije Lidija Begović i profesor sociologije Mladen Živković.

Soundtrack ovog podcasta čine Between Friends // Affection, Dominic Fike // Superstar Sh*t, Frank Ocean // Chanel i Steve Lacy // Infrunami.

Nadamo se da ćete čuti dosta korisnih informacija u vezi načina na koji rješavamo konflikte. Uživajte u podcastu !!!

“Radioaktivna Redakcija” je omladinska grupa Radio Bruškina koja se bavi produkcijom nekoliko serijala radio podcasta. Ekipu čine mladi srednjoškolci Kotora: Viktor Brkanović, Sara Dragović, Hana Medan, Vasilije Radonjić, Katarina Jelić, Irina Mijanović, Milica Ružić i Kristina Kelemen.

Naslovna fotografija i grafički dizajn: Aleksandar Ratković

Ovaj podcast je objavljen  u okviru projekta “Pričajmo Otvoreno”, koji je podržan na osnovu Odluke Komisije o raspodjeli sredstava nevladinim organizacijama za 2021. godinu. Sadržaj ovog podcasta, kao i nalazi prikazani u njemu, odgovornost su NVO Kompas, emisije “Radioktivna Redakcija” i ne odražava nužno stavove  Opštine Kotor.

RADIOAKTIVNA REDAKCIJA

radioaktivna redakcija

More infoCurrent track

Title

Artist

Background