PONOĆNI KONCERTI: REBEL STAR

Written by on October 25, 2021

Rebel Star je bend sa kojim se ovih dana rado družimo. Velika je stvar jer su u novoj postavi benda objavili iščekivani novi album “Početak i Kraj” sa kojim je i ozvaničeno novo pogleavlje života ove grupe, uz novu postavu koju ćemo nadamo se, uskoro slušati i gledati uživo na koncertima. Do tada, podsjećamo se nakadašnje postave sa odlično snimljenog nastupa na festivalu Poezika u Novom Sadu iz 2015.

Rebel Star se posle oproštajnog koncerta 2016. godine, vratio na scenu solo albumom Milana Glavaškog “Demoni” (april 2020), a ovo je sledeći korak u “novom početku”, a to znači novi veliki bend i nove velike pesme. Rebel Star danas su (uz Milana) i Željko Markuš, Daniel Rodik, Zvonka Obajdin, Daniel Kadijević i Jakša Perković. Specijalni gosti na albumu su Nina Romić, Jurica Leikauff i Ana Ćurčin. Demo pesme nastale su u Mađarskoj, kompletan bend snimljen je kod Svena Pavlovića u Sunday Studios dvadesetak kilometara u brdima iznad Zagreba, a album je miksovan na Novom Beogradu u Down There Studiju – Andrej Mladenović i producent Željko Markuš pesmama su dali završni oblik.

Nekadašnja postava grupe privela je kraju svoj put tokom 2016. godine nakon izuzetnog albuma “Reka”, a na koncertu održanom u Novom Sadu izvođen je dotadašnji repertoar sa prva četiri albuma Rabel Star.

“Ponoćni Koncerti” su na programu svakod dana od ponoći. Svaki koncert emituje se od ponedjeljka tokom čitave sedmice. Uređuje i piše: Tomislav Žegura.


Current track

Title

Artist

Background