RADIOAKTIVNA REDAKCIJA: MENTALNO ZDRAVLJE MLADIH

Written by on March 6, 2022

“Radioaktivna Redakcija” je večeras u 18h i u novoj epizodi otvoreno priča o mentalnom zdravlju mladih. Prolazeći kroz teme kao što su konflikti, depresija i anksioznost članovi radioaktivne redkacije u radioničarskom ambijentu kroz dijalog dijele mišljenja, lične priče i pokušavaju sami pronaći odgovore za neka zaista kompleksna pitanja. Takođe, kakav i koliki pritisak se vrši na mlade ljude od strane porodice i društva, kakvi su njihovi odbrambeni i mehanizmi za suočavanje sa pomenutim problemima, a kako pronaći sistem podrške, slušaćete u ovom podcastu, uz dobru muziku naravno !

Radionicu vodio: Tomislav Žegura, podršku pružila psihološkinja Milica Marković.

“Radioaktivna Redakcija” je omladinska grupa Radio Bruškina koja se bavi produkcijom nekoliko serijala radio podcasta. Ekipu čine mladi srednjoškolci Kotora: Viktor Brkanović, Sara Dragović, Hana Medan, Vasilije Radonjić, Katarina Jelić, Katarina Radojičić, Irina Mijanović, Milica Ružić i Kristina Kelemen.

Naslovna fotografija i grafički dizajn: Aleksandar Ratković

Ovaj podcast je objavljen  u okviru projekta “Pričajmo Otvoreno”, koji je podržan na osnovu Odluke Komisije o raspodjeli sredstava nevladinim organizacijama za 2021. godinu. Sadržaj ovog podcasta, kao i nalazi prikazani u njemu, odgovornost su NVO Kompas, emisije “Radioktivna Redakcija” i ne odražava nužno stavove  Opštine Kotor.


Current track

Title

Artist

Background