RADIOAKTIVNA REDAKCIJA: RODNO POLNE ULOGE

Written by on April 24, 2022

“Radioaktivna Redakcija” u novoj epizodi koju slušamo večeras u 18h istražuje rodno-polne uloge. Članovi Radioaktivne Redakcije raspravljaju o rodno polnim ulogama u društvu, kako ih oni vide, kako utiču na život mladih ljudi i formiraju ih kao ličnosti.

Kakve veze sa rodno polnim ulogama ima Cakana iz TV serije “Otvorena Vrata”, a kakve Darth Vader iz Ratova Zvijezda, saznaćete danas u 18h! Muzički soudtrack koji čine Post Malone, Steve Laicy, The Weekend …sastavio je Vasilije Radonjić.

“Radioaktivna Redakcija” je omladinska grupa Radio Bruškina koja se bavi produkcijom nekoliko serijala radio podcasta. Ekipu čine mladi srednjoškolci Kotora: Viktor Brkanović, Sara Dragović, Hana Medan, Vasilije Radonjić, Katarina Jelić, Irina Mijanović, Milica Ružić i Kristina Kelemen.

Naslovna fotografija i grafički dizajn: Aleksandar Ratković

Ovaj podcast je objavljen  u okviru projekta “Pričajmo Otvoreno”, koji je podržan na osnovu Odluke Komisije o raspodjeli sredstava nevladinim organizacijama za 2021. godinu. Sadržaj ovog podcasta, kao i nalazi prikazani u njemu, odgovornost su NVO Kompas, emisije “Radioktivna Redakcija” i ne odražava nužno stavove  Opštine Kotor.


Current track

Title

Artist

Background