BRUŠKIN U AKCIJI: ŠTRIGE I “NAŠA AKCIJA”

Written by on February 1, 2022

U okviru projekta “Bruškin u Akciji” slušaćemo emisiju “Štrige i Naša Akcija” u utorak, 01.02. u 19h !

Jeste li slušali emiisju o volonterizmu mladih u ruralnim područjima. Ili možda, kako su mladi volonteri uspostavili u ruralnom području Kotora “Omladinski Edukativni Centar” u potpunosti po principu uradi sam (DIY). Na kraju, kako su mladi u potpunosti adaptirali trošnu primorsku kamenu kuću, i osposobili je za boravak, edukaciju i sticanje životnih vještina. Sve to bez institucionalne podrške.

O svemu tome govore nam volonteri NVO “Naša Akcija” koja u potpunosti sprovodi inicijativu: Dejan Bešović, Nina Marković, Milica Ružić samo su neki od njih. Štrige (Nemanja i Jelena) posjetili su svoje prijatelje i vršnjake, a razgovarali smo i sa Patricijom Pobrić, nekadašnjom direktoricom Naše Akcije sa kojom je incijativa započela.

tokom emisije slušaćemo muziku jednog od Štriga, Nemanje Boškovića koji nam predstavlja svoje kantautorske numere..

“Bruškin u Akciji” slušaćemo utorkom u 19h u uživo programu, a nakon toga na podcast platformama !!!

Projekat podržava “Institut za Medije Crne Gore” u okviru grant šeme projekta “SNAŽNI – Mediji bez mržnje i dezinformacija”, koji se realizuje uz finasijsku podršku Evropske unije i kofinansiranje Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore, u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Turskoj.

Sadržaj podcasta je isključiva odgovornost autora i ne odražava nužno stavove donatora.


Current track

Title

Artist

Background