BRUŠKIN U AKCIJI: ŠTRIGE I “NAŠA AKCIJA”

bruškin u akciji February 2, 2022

U okviru projekta “Bruškin u Akciji” slušaćemo podcast “Štrige i Naša Akcija”!

Jeste li slušali emiisju o volonterizmu mladih u ruralnim područjima. Ili možda, kako su mladi volonteri uspostavili u ruralnom području Kotora “Omladinski Edukativni Centar” u potpunosti po principu uradi sam (DIY). Na kraju, kako su mladi u potpunosti adaptirali trošnu primorsku kamenu kuću, i osposobili je za boravak, edukaciju i sticanje životnih vještina. Sve to bez institucionalne podrške.

O svemu tome govore nam volonteri NVO “Naša Akcija” koja u potpunosti sprovodi inicijativu: Dejan Bešović, Nina Marković, Milica Ružić samo su neki od njih. Štrige (Nemanja i Jelena) posjetili su svoje prijatelje i vršnjake, a razgovarali smo i sa Patricijom Pobrić, nekadašnjom direktoricom Naše Akcije sa kojom je incijativa započela.

…tokom emisije slušaćemo muziku jednog od Štriga, Nemanje Boškovića koji nam predstavlja svoje kantautorske numere…

Projekat podržava “Institut za Medije Crne Gore” u okviru grant šeme projekta “SNAŽNI – Mediji bez mržnje i dezinformacija”, koji se realizuje uz finasijsku podršku Evropske unije i kofinansiranje Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore, u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Turskoj.

Sadržaj podcasta je isključiva odgovornost autora i ne odražava nužno stavove donatora.

BRUŠKIN U AKCIJI

bruškin u akciji

More infoCurrent track

Title

Artist

Background