DIRIŽABL #164

DIRIŽABL October 8, 2021

Posle skoro godinu dana, Dirižabl se konačno licem u lice susreće sa novim, posebnim gostom! U pitanju je Uroš Milkić, muzički producent i muzičar kog znate iz bendova Euforia, Moussaka i Threesome ili ‘pak njegovog Down There Studioa u kom su, tokom prethodnih godina, snimani, miskani i producirani neki od vaših možda omiljenih albuma bendova VirvelKOIKOIGazorpazorpCrviŽeneKeseKralj ČačkaNežni Daliborсв. ПсетаJohanbrauer, @Stepa, Samalas itd.

U zabavnom i inspirativnom druženju, Uroš nam otkriva svoje muzičke početke, objašnjava nam šta to producenti tačno rade i koji su njegovi najdraži; razgovaramo i o autorstvu, kućnoj produkcijji, te zavirujemo u njegovu impozantnu kolekciju (vintage) muzičke opreme., dok slušamo IDLESStill CornersDavid Bowie, Mudhoney, The Comet is ComingTurbo Trans Turistiblack midiMan or Astro-Man?VirvelTennis MusicKOIKOIKralj Čačka i The Growlers.

Uzbudljive stvari koje se kuvaju u Down There Studiou pratite preko Instagram i Facebook naloga, a na YouTube-u gledajte Down There Sessions https://www.youtube.com/channel/UCj5vEzTJm8j-1rP2MniiX2A

Dirižabl podrži na Mixcloud Select platformi

cover: Frank (2014)

Vodi i uređuje Ana Dajić

DIRIŽABL

dirižabl

More infoCurrent track

Title

Artist

Background