Dirižabl br. 180 • All Summer Long •

Written by on July 13, 2022

Leto je uveliko u jeku, a to za Dirižabl znači da je vreme da se parkira u hladu i proglasi kraj još jedne posebne, izazovne i drugačije, osme po redu, sezone! Iz epizode u epizodu Dirižabl se trudio da tokom jednosatnog putovanja u vama probudi znatiželju, da vam otkrije neke pažnje vredne albume, singlove i bendove, da vas uteši kad je potrebno, raspleše i razgali, i da bude sigurno mesto kada želite da se uz muziku osamite ili je delite sa onima koje volite.

Dirižabl se ovom prilikom zahvaljuje svim vernim putnicima ove lađe – onima koji su tu od početka i onima koji su tu od skora, i svima koji Dirižabl podržavaju mesečnim ili jednokratnim pretplatama na Mixcloudu. Oblakoder magazinu i Plezir magazin na prilici da i Dirižabl bude intervjuisan, a ne samo da intervjuiše 🙂 Dragim radio st(r)anicama KLFM, Radio Bruškin i RadioAparat na prostoru u okviru njihovih programskih šema. I naravno, zauvek OGROMNO HVALA drugarima koji su ovu sezonu posebno začinili – Igor Horozović ROGI, Daniel Kovač Jesenji Orkestar, Uroš Milkić i Down There Studio, Ivan Kačavenda Ivica i pravi Ivica Markovic Nežni Dalibor, Teodora Tasić i Tijana Bekčić Tihi Talas, Ivana Ika Smolović intruder, Mario Kujundžić Hydrogen, Miso PetrovicBaobab, Marija Kovačina i Vladimir ZivkovicVIS Limunada, @Nikola Čučković proto tip, Mansarda, Tijani i Dejan DrobacVirvel i Igor Maršićević Izleti!

A današnja epizoda opremiće vas muzikom za dugo i toplo leto i daće vam puno novog materijala za istraživanje i uživanje! Slušamo predivnu obradu pesme “Androgynous” by Nation of Language, novi EP benda Izleti, te nove singlove Ljubičice&Co., Phoenix, Le Femme i Rush To Relax ! Tu su i Devendra Banhart, Nu Genea, HerbAlpert’s Tijuana Brass, Vanja Stojković, Jorge Ben i drugi! Te klik i share link ispod!

Do septembra, a i uvek ❤️voli vas Dirižabl❤️

cover: Les amours d’Anaïs (2021)

P.S. umesto razglednica, još uvek možete zaželeti da vas u sandučićima dočekaju Dirižabl pisma te potražite Dirižabl na Instagramu ili Facebooku i pošaljite poruku u DM.✨Dirižabl podržite preko Mixcloud Select platforme, a propuštene emisje ili neke omiljene možete pronaći na linku: https://www.mixcloud.com/anadajic/

Dirižabl” na našem radiju slušamo četvrtkom u 19h, emisiju vodi i uređuje Ana Dajić!


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background