FRIGHT NIGHT “My Organization Monitors Potential Apocalyptic Scenarios…You just dodget a bullet”

Written by on May 1, 2022

…Fright Night….ponovo sa nama ove nedjelje od 18h i to uživo.

…Fright Night… u priči pod nazivom “My Organization Monitors Potential Apocalyptic Scenarios…You just dodget a bullet” vodiće vas jezovitom naracijom i gustom atmosferom, kroz avanturu istraživača koji se bavi “putovanjem kroz vrijeme” i jednom specifičnom apokaliptičnom pojavom. Prije toga vam preporučujemo da poslušate savjet iz uvoda i opustite se.

Priča je autora sa Reddit-a sa tagom u/HeadOfSpectre, dok muzičku podlogu čine David Fesylian i Alan Carlson.

“Fright Night” je spin off Radioaktivne Redakcije koji vodi i uređuje Viktor Brkanović. To je podcast koji se bavi horor pričama sa interneta (tzv. Creepypasta) što su priče koje se postavljaju po raznim forumima i tako kruže inernetom. Poenta je da se ljubiteljima horora i narativnih priča sa ovih prostora pruži nešto novo sa čime se možda nisu susreli ranije.

Dizajn naslovne strane: Aleksandar Ratković

Ovaj podcast je objavljen  u okviru projekta “Pričajmo Otvoreno” koji je podržan na osnovu Odluke Komisije o raspodjeli sredstava nevladinim organizacijama za 2021. godinu. Sadržaj ovog podcasta, kao i nalazi prikazani u njemu, odgovornost su NVO Kompas, emisije “Radioktivna Redakcija” i ne odražava nužno stavove  Opštine Kotor.


Current track

Title

Artist

Background