RADIOAKTIVNA REDAKCIJA: FRIGHT NIGHT “The Omnideoist Theory”

Written by on February 27, 2022

Večeras slušamo prvo izdanje “Fright Night” podcasta “The Omnideoist Theory” koji nas uvodi u svijet drugačije dimenzije, u kojoj se pojavljuju raznolika božanstva, kako i sam naziv kaže “omnideoist”…ali, odbratite pažnju na narativ, kada se udobno zavalite, i sve što se bude dešavalo oko vas, neće biti slučajno!

“Fright Night” je spin off Radioaktivne Redakcije koji vodi i uređuje Viktor Brkanović. To je podcast koji se bavi horor pričama sa interneta (tzv. Creepypasta) što su priče koje se postavljaju po raznim forumima i tako kruže inernetom. Poenta je da se ljubiteljima horora i narativnih priča sa ovih prostora pruži nešto novo sa čime se možda nisu susreli ranije.

Dizajn naslovne strane: Aleksandar Ratković

Ovaj podcast je objavljen  u okviru projekta “Pričajmo Otvoreno” koji je podržan na osnovu Odluke Komisije o raspodjeli sredstava nevladinim organizacijama za 2021. godinu. Sadržaj ovog podcasta, kao i nalazi prikazani u njemu, odgovornost su NVO Kompas, emisije “Radioktivna Redakcija” i ne odražava nužno stavove  Opštine Kotor.


Current track

Title

Artist

Background